Autodesk BIM 360 i Plant 3D

Autodesk® BIM 360®

BIM 360® je cloud platforma za upravljanje projektima, dizajnirana da unapredi i poboljša performanse projekta tokom njegovog životnog ciklusa. BIM 360® omogućava saradnju svih zainteresovanih strana na projektu uz maksimalnu zaštitu podataka koriseći Amazon Web Services (AWS), vodećeg svetskog lidera cloud infrastrukture. Usluge koje pruža BIM 360® su skalabilne i sigurne ali i prilagodljive potrebama korisnika.


AutoCAD® Plant 3D®

Collaboration for Plant 3D je funkcionalnost u BIM 360 Design-u koja omogućava projektnim timovima bilo u okviru jedne kompanije ili više kompanija da sarađuju na Plant 3D projektima. Korisnici mogu da upravljaju dozvolama, vizuelizuju izmene ili prate napredak projekta. Pojačana saradnja na zajedničkoj platformi za razmenu podataka pomaže u održavanju zahteva za usaglašavanjem podataka, smanjenju mogućnosti gubitka podataka i bolju integraciju radnih tokova projekata.

Collaboration for Plant 3D

Plant 3D korisnici takođe mogu da vrše razmenu P&ID dijagrama sa Revit korisnicima, obezbeđujući im uvid u celokupan projekat.

BIM 360 rešenje fokusirano je na projekat, tako da su način organizovanja, kretanja kroz projekat kao i navigacija kroz više projekata znatno olakšani. Takođe, skraćuje vreme provedeno kod donošenja odluka distribuirajući najažurnije podatke na sve relevantne lokacije i discipline.

Korisna adresa
Izvor: Autodesk
Vest pripremila: Tanja Gmitrović, inž.informatike, Autodesk GIS application engineer


© 2021 TeamCAD d.o.o. Sva prava su zadržana.
Šumadijska 47 / VI sprat, stan 67
11080 Zemun, Srbija
office@TeamCAD.rs

Dobrodošli na www.teamcad.rs! Ovaj internet sajt koristi kolačiće (cookies). Nastavkom korišćenja ovog sajta saglasni ste sa našom upotrebom kolačića. Više detalja.