ARCH-INTELLIGENCE ENVIRONMENT FOR REVIT

Najbolji Revit plugin za pejzažnu arhitekturu. 

Modelovanje spoljašnjeg uređenja u Revitu nikad nije bilo lakše. 

ARCH-INTELLIGENCE ENVIRONMENT FOR REVIT

Najbolji Revit plugin za pejzažnu arhitekturu. 

Modelovanje spoljašnjeg uređenja u Revitu nikad nije bilo lakše. 

Arch-intelligence Environment for Revit logo
TeamCAD d.o.o. je autorizovani prodavac kompanije Arch-intelligence za teritoriju Srbije, Severne Makedonije, BiH i Crne Gore. Kompanija razvija Environment for Revit, plugin za Revit namenjen pejzažnim arhitektama.

Za dodatne informacije o proizvodu i opcijama kupovine molimo da nas kontaktirate telefonom 011 301 5043 ili preko kontakt forme.

OSMIŠLJENO DA ODGOVARA MODELOVANJU
SPOLJAŠNJEG UREĐENJA

Environment for Revit kreirale su pejzažne arhitekte sa dugogodišnjim iskustvom. Poznato je da je pejzažna arhitektura mnogo više od postavljanja biljaka, tako da je kompanija Arch-intelligence postavila pred sebe zadatak da reši sve prave probleme modelovanja terena u Revitu.

Environment omogućava jednostavno kreiranje tačnih nivelacionih planova, potpornih zidova koji se uklapaju sa okruženjem, i saradnju tima u realnim koordinatama...

ŠTEDI VREME OD PRVOG DANA

Cilj kompanije Arch-Intelligence, bio je da učini da se pejzažne arhitekte osećaju „kao kod kuće“ u Revit okruženju; stoga, njihov set alata dizajniran je kao deo celokupne Revit logike i radnog toka.

Korišćenje Environment plugin-a je jednostavno i omogućava efikasnost od trenutka kada se počne sa njegovim korišćenjem. Počnite sa uštedom sati rada koristeći ovu pametnu, parametarsku automatizaciju.

I pošto se zna koliko je dragoceno Vaše vreme, Environment je sada dostupan 60 dana besplatno, kako biste mogli da ocenite njegove brojne benefite.

ENVIRONMENT FOR REVIT - KARAKTERISTIKE

MODELIRANJE TOPOGRAFIJE

Uz pomoć Environment for Revit alata može se kreirati topografija korišćenjem konturnih linija ili visina elemenata modela. 

ANALIZA NIVELACIJE

Environment alati omogućavaju bojenje nagiba i nivelacija terena, kao i alat za brzi izvoz terena iz Revita u LandXML format. Sada inženjeri infrastrukturnih objekata mogu jednostavno da sinhronizuju svoj model iz Civil 3D-a sa Vašim iz Revita.

VERTIKALNO PORAVNANJE I PRIKAZ ZIDOVA

Još jedna ključna automatizacija je kreiranje vertikalnog poravnanja arhitektonskih zidova, zasnovano na automatskoj analizi profila površina sa obe strane zida. Ovaj alat može ubrzati standardni, ručni proračun, i do 90%.

Sa alatom Wall Elevation Layout, korisnici mogu da dobiju detaljan razvijeni izgled više povezanih zidova, uključujući i lučne. Takođe se prikazuje i profil površina do zidova.

HORTIKULTURNO UREĐENJE

Pomoću novog alata za kreiranje rastinja, u nekoliko klikova se može napraviti model jedne ili više vrsta rastinja na terenu.

BESPLATAN MATERIJAL ZA UČENJE
(NA ENGLESKOM JEZIKU)

Kao pioniri Revita za pejzažnu arhitekturu, kompanija Arch-intelligence je prihvatila izazov da napravi vodiče modeliranja pejzažnog uređenja u Revitu. Takođe, pružaju i celokupnu tehničku podršku kako bi se uverili da korisnici dobijaju maksimum od BIM-a za pejzažnu arhitekturu.

UPIT

KURS

TEHNIČKA PODRŠKA

BESPLATNE INFORMACIJE

KORISNE ADRESE

DODACI

© 2024 TeamCAD d.o.o. Sva prava su zadržana.
Šumadijska 47 / VI sprat, stan 67
11080 Zemun, Srbija
office@TeamCAD.rs

Dobrodošli na www.teamcad.rs! Ovaj internet sajt koristi kolačiće (cookies). Nastavkom korišćenja ovog sajta saglasni ste sa našom upotrebom kolačića. Više detalja.