• +381 11 3015043
  • Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
  • Pon - Pet 8:30 - 16:30

Promotivni popust na jednogodišnji najam Adobe programa traje do 1. marta 2019. godine. Najam Adobe licenci po promotivnim cenama, dostupan je novim korisnicima ukoliko nabavljaju 3 ili više licenci.

 Program/ paket programa

 Cena bez popusta

 Cena sa popustom

 Paket programa - Adobe Creative   Cloud for   Teams All Apps

1272

804

 Pojedinačni programi:

   Audition CC

   Dimension CC

   Premiere Pro CC

   After Effects CC

   Animate CC / Flash Professional CC

   Dreamweaver CC

   Illustrator CC

   InDesign CC

   Photoshop CC

540

324

Cene za Adobe proizvode su date u US$ i računaju se po prodajnom kursu Sberbank na dan uplate. Na sve cene treba dodati porez na dodatu vrednost u iznosu od 20%.

 

USLOVI PROMOTIVNE PONUDE
Ponuda važi samo za godišnju pretplatu (pretplata na 12 meseci) Creative Cloud for teams aplikacija, najkasnije do 1.3.2019. Ova promotivna ponuda ne sme zameniti obnovu pretplate. Pravo na promotivnu cenu Creative Cloud for teams aplikacija imaju isključivo novi korisnici komercijalnih i government licenci i to samo za 3 ili više licenci. Moguće je kombinovati više tipova licenci istovremeno (nije potrebno da sve licence budu All Apps ili pojedinačne aplikacije). Ponuda se odnosi na sledeće aplikacije: Creative Cloud for Teams All Apps, Audition CC, Dimension CC, Premiere Pro CC, After Effects CC, Animate CC / Flash Professional CC, Dreamweaver CC, Illustrator CC, InDesign CC i Photoshop CC.
Ponuda se ne može kombinovati sa drugim promotivnim ponudama i ne važi za produženje i obnovu postojećih Creative Cloud pretplata, popust na količinsko licenciranje takođe nije moguće ostvariti. Ponuda važi samo za nove korisnike Creative Cloud pretplate. Ponuda ne važi za nove licence koje bi se dodale postojećim VIP ugovorima, za nove VIP ugovore za postojeće VIP kupce, kao ni za obnove. Ponuda ne važi za edukacijske korisnike. Adobe zadržava pravo da stornira licence u slučaju da korisnici ne ispunjavaju potrebne kriterijume. Ponudu je moguće iskoristiti isključivo u promotivnom periodu i ne važi retroaktivno. Adobe Inc. zadržava pravo da izmeni cene/ponude u svakom trenutku bez prethodne najave.

Za više informacija, molimo Vas da nas kontaktirate na: 011 301 50 43 ili Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli..Iskoristite promotivni popust od 10% na nabavku licenci Autodesk kolekcija, programa AutoCAD, AutoCAD LT, Revit, Inventor Professional, 3ds Max...

Popust važi do 27. marta 2019. godine.

Popust od 10% se odnosi na trogodišnji najam novih Autodesk licenci ili obnovu postojećih trogodišnjih licenci, ukoliko ističu u roku od 90 dana od dana kupovine. Popust se odnosi i na pojedinačne (single-user) i na mrežne (multi-user) licence.

Za više informacija, molimo Vas da nas kontaktirate na: 011 301 50 43 ili Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli..

 

 


© 2019 TeamCAD d.o.o. Sva prava su zadržana.