Izašao je novi AutoCAD 2023!

Kao vodeće svetsko rešenje za projektovanje, AutoCAD predvodi nove verzije Autodesk programa. Od danas je dostupna najnovija verzija, AutoCAD 2023, koja nam donosi različita unapređenja i nove mogućnosti.

 

Nove mogućnosti:

Ubacivanje referenci - mogućnost direktnog ubacivanja fotografija odštampanih dokumenata ili PDF dokumenata kao referenci u DWG crteže preko AutoCAD mobilne aplikacije.

AutoCAD web API - omogućava automatizaciju koraka u radnom toku, dostupan je u AutoCAD web aplikaciji za korisnike najma programa AutoCAD.

My insights - vodič koji prikazuje savete i nove mogućnosti programa koji vam pomaže da radite brže u pravim trenucima i u pravom kontekstu. Na osnovu nekih komandi koje se ponavljaju, AutoCAD predlaže makro koji će zameniti nekoliko komandi jednom, i sve to kroz My Insight.

Floating windows - mogućnost pregleda i rada na 2 crteža u isto vreme u u potpuno funkcionalnim prozorima koji stoje jedan pored drugog ili na više monitora. Nema potrebe za otvaranjem drugog primerka programa AutoCAD.

Objavljivanje crteža na platformi Autodesk Docs - Poboljšana produktivnost i smanjenje broja koraka u objavljivanju CAD crteža iz programa AutoCAD na platformu Autodesk Docs u PDF formatu. Dodatno, pomoću AutoCAD web aplikacije možete pristupiti DWG fajlovima na platformi Autodesk Docs.

 

Unapređenja:

Trace - dodavanje oblačića za ispravke i oznake bez menjanja postojećeg crteža u AutoCAD desktop programu, kao i web i mobilnim aplikacijama.

Count - automatizuje brojanje blokova i objekata u označenom delu crteža ili na celom crtežu uz meni koji identifikuje greške i vodi kroz izbrojane objekte.

Sheet set manager - omogućava otvaranje setova crteža brže nego ikada. Koristeći Autodesk cloud platformu, slanje i otvaranje setova crteža između saradnika na projektu je brže i bezbednije.

Grafičke performanse i pojednostavljena instalacija - u verziji 2023, rad sa grafičkim prikazima je unapređen, tako da se 3D objekti mogu renderovati i do 10 puta brže nego ranije sa vizuelnim stilovima: „shaded“, „shaded with edges“ i „wireframe“.

Ukoliko imate dodatna pitanja u vezi sa programom AutoCAD možete nas kontaktirati putem telefona 011 301 50 43 ili kontakt forme.


© 2022 TeamCAD d.o.o. Sva prava su zadržana.
Šumadijska 47 / VI sprat, stan 67
11080 Zemun, Srbija
office@TeamCAD.rs

Dobrodošli na www.teamcad.rs! Ovaj internet sajt koristi kolačiće (cookies). Nastavkom korišćenja ovog sajta saglasni ste sa našom upotrebom kolačića. Više detalja.