Nove funkcionalnosti u BIM Real Estate App

BIM Real Estate app (BRE)

Za malo više od mesec dana od objavljivanja BIM Real Estate app (BRE), aplikacija je dobila svoj prvi update. Ovaj update se ogleda u nekoliko novih funkcionalnosti, namenjenih što (za)kupcu, što investitoru/vlasniku nekretnine.

Panoramski prikaz (360 fotografije)

BIM Real Estate App Panoramic View

Fokus BRE aplikacije je na dostupnosti informacija, donekle nauštrb kvaliteta prikaza kako bi se dobilo na brzini učitavanja modela. Da bismo klijentima pružili najbolje moguće iskustvo, aplikaciju smo dopunili panoramskim prikazom, gde na zahtev klijenta može biti aktiviran renderovan prikaz ili panorama na bazi postojećih fotografija apartmana.

Ukoliko želite da testirate ovu funkcionalnost, otvorite BRE app. Kada se aplikacija otvori, potrebno je kliknuti na dugme “Show levels” i potom izabrati željeni sprat. Panorame se uključuju na dugme “Panoramic View” (alat prikazan ikonicom oka u 3D prikazu). Ostaće samo osenčene prostorije za koje u bazi postoji panoramski prikaz prostorije. Klikom na jednu od prostorija otvara se panoramski prikaz, gde se pomeranjem miša može sagledati prikaz prostorije u krugu od 360 stepeni.

Statistika za lakše upravljanje prodajom ili izdavanjem

Novi deo koji je veoma koristan investitoru/vlasniku objekta sa pozicije administratora aplikacije i samog upravljanja prodajom/iznajmljivanjem objekta, je deo sa statistikom dostupnih tj. nedostupnih stanova/lokala, kao i deo sa jednostavnim upravljanjem statusom nekretnine. Radi se o posebnom delu aplikacije koji je dostupan samo osobama koje imaju pristup upravljačkom delu (backend-u) aplikacije.

BIM Real Estate App Statistical Data

Na “Info” delu, investitor/vlasnik objekta ima statistički pregled (ne)dostupnih nekretnina po spratu, kao i ukupan bilans. Na taj način, njemu neće biti potrebni dodatni programi u kojima prati statistiku prodaje/iznajmljivanja.

Na “Status” delu, investitor/vlasnik objekta veoma jednostavno, samo odabirom određenog dugmeta koje predstavlja nekretninu, menja status nekretnine iz “dostupno” u “prodato (iznajmljeno)” ili obrnuto. Nekretnine su u meniju grupisane po statusu, što poboljšava preglednost.

BIM Real Estate App Statistical Data

Tokom istraživanja tržišta i dijalogom sa investitorima i vlasnicima nekretnina, došli smo do zaključka da nabrojane funkcionalnosti mogu biti vrlo korisne obema stranama, i da će umnogome poboljšati korisničko iskustvo. 

 

BIM Real Estate App možete testirati ovde.

Ukoliko ste propustili prethodni tekst o svim funkcionalnostima BRE App možete ga pročitati ovde.

 

Zainteresovani ste za BIM Real Estate App ili želite dodatne informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas telefonom: +381 11 301 50 43 ili putem kontakt forme.

 


© 2021 TeamCAD d.o.o. Sva prava su zadržana.
Bulevar Mihaila Pupina 10V / 224 (II sprat)
11070 Novi Beograd, Srbija
office@TeamCAD.rs

Dobrodošli na www.teamcad.rs! Ovaj internet sajt koristi kolačiće (cookies). Nastavkom korišćenja ovog sajta saglasni ste sa našom upotrebom kolačića. Više detalja.