+381 (0)11 3015043 / 3131864   

 

  • Početak:
  • VESTI
  • TeamCAD održao besplatnu radionicu za Autodesk AutoCAD Plant 3D

TeamCAD održao besplatnu radionicu za Autodesk AutoCAD Plant 3D

TeamCAD je 7. marta 2018. godine organizovao radionicu za Autodesk AutoCAD Plant 3D u svom trening centru u Novom Sadu. 

Tema radionice je osmišljena sa ciljem da kroz rad na primerima upozna učesnike sa osnovnim mogućnostima softvera Autodesk AutoCAD Plant 3D. U okviru radionice, polaznici su imali priliku da uz pomoć instruktora, na konkretnom primeru obrade sledeće teme: izrada procesnih i instrumentalnih dijagrama, modelovanje opreme, nosača i čeličnih konstrukcija, modelovanje cevovoda na bazi P&ID crteža, izrada ortogonalnih projekcija, generisanje izometrika, specifikacije i generisanje izveštaja. 

Radionica koju je vodio Vladimir Guteša, Autodesk Senior MFG Application Engineer i Autodesk Certified Instructor protekla je u veoma dinamičnoj i dobroj atmosferi. Zahvaljujemo se svima na aktivnom učešću.

U narednom periodu planiramo organizovanje kurseva i  besplatnih radionica iz različitih oblasti i programa: kurs Revit Structure – osnovni nivo od 12. marta u Beogradu, kurs Revit Architecture – osnovni nivo od 13. marta u Beogradu, besplatnu radionicu za program Autodesk HSM 21. marta u Novom Sadu i besplatnu radionicu za Autodesk AutoCAD Civil 3D 15. marta u Novom Sadu.