TeamCAD webShop   +381 (0)11 3015043 / 3131864        

 

  • Početak:
  • VESTI
  • TeamCAD održao tri besplatne radionice za Autodesk Inventor Professional – limovi i zavarivanje

TeamCAD održao tri besplatne radionice za Autodesk Inventor Professional – limovi i zavarivanje

TeamCAD je zbog velikog interesovanja za besplatnu radionicu za program Autodesk Inventor Professional, tokom prve nedelje februara, organizovao tri radionice u Novom Sadu. Radionicama je prisustvovalo 22 učesnika iz različitih firmi, pretežno mašinskih inženjera. 

Tema radionice bila je upoznavanje sa osnovnim mogućnostima modula za limove i zavarivanje programa Autodesk Inventor Professional. Što se tiče modula Sheet Metal, učesnici su imali priliku da rade sa limovima – načinima savijanja, razvijanja, probijanja lima... sa izradom tehničke dokumentacije. Prisutni su definisali zavarene spojeve preko pripreme radnog predmeta, definisanja vrste spojeva do obrade posle zavarivanja i izrade tehničke dokumentacije za zavarene spojeve. Radionice je držao Autodesk Application Engineer i Autodesk Certified Instructor, Miodrag Antić, master inženjer mašinstva. 

Drago nam je da smo uspeli da ugostimo većinu prijavljenih učesnika, zahvaljujemo se zainteresovanima na želji da prisustvuju radionicama i radujemo se novim susretima. 

U narednom periodu planiramo organizovanje besplatnih radionica iz različitih oblasti i programa, a prva koja nam sledi je besplatna radionica za Autodesk Revit Structure, koja će biti održana u Novom Sadu, 27. i 28. februara 2018. godine.