+381 (0)11 3015043 / 3131864   

 

Održan V-Ray Day u Beogradu!

 

U organizaciji kompanija Chaos Group i TeamCAD 23. novembra 2017. u hotelu 88 Rooms, u Beogradu održan je V-Ray Day. Za događaj je vladalo veliko interesovanje. U prvom delu programa prikazana su Chaos Group rešenja na bazi Autodesk rešenja za modelovanje i vizuelizaciju u arhitekturi, dok je drugi deo bio posvećen rešenjima za vizuelne efekte u filmovima, video igrama, reklamama...

Predavanja o Chaos Group proizvodima (V-Ray za Revit, V-Ray za 3ds Max, V-Ray za SketchUp, VRscans, Phoenix FD) održao je Javor Stojkov, CG specijalista iz kompanije Chaos Group. Javor je na veoma interesantan i praktičan način predstavio novine u najnovijim verzijama programa. Prisutnim kolegama je preneo i niz korisnih saveta za efikasniji i lakši rad u pomenutim programima.

Đorđe Ilić, naš poznati 3D umetnik, održao je slikovito predavanje, između ostalog, i o svom poznatom projektu za Porsche Legend 964. Gosti su imali priliku da čuju zanimljivu priču o početku njegove karijere, kao i razlozima zašto se odlučio za izradu svog najpoznatijeg projekta. Đorđe je predstavio ceo proces rada na projektu za Porsche, sa osvrtom na programe koje je najviše koristio – Autodesk 3ds Max i V-Ray za 3ds Max. Prisutni su, takođe, dobili mnogo saveta o tome kako da ubrzaju proces rada, a dobiju zadovoljavajući kvalitet.

TeamCAD se zahvaljuje kolegama iz kompanije Chaos Group, Mileni Stefanovoj, Chaos Group teritorijalnom menadžeru za teritoriju Balkana i Južne Amerike, i Javoru Stojkovu, CG specijalisti iz kompanije Chaos Group, našem poznatom mladom 3D umetniku Đorđu Iliću, kao i svim ostalim gostima koji su svojim interesovanjem i aktivnim učestovanjem doprineli uspešnosti V-Ray Day-a.

Fotografije sa ovog događaja možete naći na našoj Facebook prezentaciji