Besplatna obuka u softveru REVIT MEP za najbolje studente Termotehnike

Mašinski fakultetTeamCAD nedavno su sklopili Ugovor o naučno-istraživačkoj, stručnoj i poslovno-tehničkoj saradnji, čime su stvoreni uslovi za dalji razvoj i unapređenje dosadašnje, veoma uspešne saradnje sa istraživačima Katedre za termotehniku.

Potpisivanje ugovora su inicirali asistent Ognjen Stamenković, van.prof. dr Tamara Bajc i gospodin Slobodan Lazić, direktor kompanije TeamCAD (Autodesk zlatnog partnera i zvaničnog zastupnika, trening centra i konsultanta za Autodesk softverska rešenja).

Pored vidova saradnje u oblasti istraživačkog rada i poslovno-tehničke saradnje, Ugovorom je predviđena i saradnja u oblasti obrazovanja, kroz BESLATNU stručnu obuku 10 najboljih studenata druge godine MAS Modula za termotehniku za korišćenje softverskog paketa Autodesk REVIT MEP (Mechanical – Electrical – Plumbing). 

 

 

REVIT je inovativno softversko rešenje kompanije Autodesk za projektovanje i izvođenje objekta u zgradarstvu na BIM (Building Information Modelling) platformi. Podrazumeva intenzivnu saradnju inženjera svih profila tokom trajanja projekta - od ideje do realizacije na terenu, a sve u istom softverskom okruženju.

„Softverski paket Autodesk REVIT MEP ima najširu upotrebu u praksi, ne samo u našoj zemlji, nego i u inostranstvu i predstavlja skoro podrazumevani alat za izradu projekata u oblasti termotehnike. Imajući u vidu njegovu funkcionalnost, već generisane baze podataka elemenata poznatih proizvođača termotehničke opreme u svetu, koja je dostupna inženjerima u fazi projektovanja, ovo softversko rešenje nema konkurenciju na softverskom tržištu. U tom smislu, obuka u softveru REVIT omogućiće aktivnije praktično usavršavanje studenata Mašinskog fakulteta i njihovu veću konkurentnost na tržištu rada“, kaže dr Bajc.

 

 Uslovi i način prijavljivanja za obuku

Osnovni nivo obuke za softverski paket REVIT MEP u trajanju od 24 školska časa biće realizovan u letnjem semestru, u okviru predmeta Stručna praksa M-TTA, čiji je nosilac van.prof. dr Tamara Bajc.

Studenti Termotehnike zainteresovani za obuku, a koji ispunjavaju sledeće uslove:

  • Student/studentkinja druge godine MAS Modula za termotehniku,
  • Visoka prosečna ocena na OAS i na kraju prve godine MAS (potreban dokaz pribavljen iz Studentske službe ili odštampan izvod sa Studentskog servisa zajedno sa datumom završetka OAS),
  • Sve godine studija upisane u roku,

Potrebno je da se studenti prijave profesorki Bajc na mejl Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. i da pošalju navedena dokumenta.

 

Prijava je otvorena do 26. marta 2023. godine, a nakon ovog datuma biće realizovana selekcija najboljih kandidata, o čemu će izabrani studenti biti obavešteni putem mejla. Početak obuke je planiran za drugu polovinu aprila 2023. godine.

 

Ukoliko imate dodatna pitanja u vezi kursa za REVIT, možete nas kontaktirati putem telefona 011 301 50 43 ili kontakt forme.

 


© 2023 TeamCAD d.o.o. Sva prava su zadržana.
Šumadijska 47 / VI sprat, stan 67
11080 Zemun, Srbija
office@TeamCAD.rs

Dobrodošli na www.teamcad.rs! Ovaj internet sajt koristi kolačiće (cookies). Nastavkom korišćenja ovog sajta saglasni ste sa našom upotrebom kolačića. Više detalja.