Kako je u kratkom roku napravljen spot "Smile" od Keti Peri

Katy Perry - Smile

CG artist, Pedro Konti (Pedro Conti), imao je rok od 6 nedelja da napravi materijal za nedavno objavljeni muzički video svetski popularne pevačice, Keti Peri (Katy Perry). Evo kako mu je V-Ray for 3ds Max pomogao sa rokovima.

Muzički video za pesmu „Smile“ trebalo je da bude veseo i šaren, kako bi se uklopio sa „zaraznom“ prirodom pesme. I to je upravo ono što je i postignuto. Video, koji predstavlja pevačicu u svetu video igre, savršeno se uklapa sa pesmom, tako da ih je teško razdvojiti.

U razgovoru koji je imao sa Chaos Group-om, Pedro otkriva razne detalje rada na spotu – kako je bilo raditi za Keti Peri, kako se „probio“ u 3D svetu i kako je dobio posao da pravi spot, kako je Viktor Ugo (Victor Hugo Queiroz) doprineo projektu, odakle im inspiracija i reference za lik i okolinu, koje karakteristike programa V-Ray su im najviše koristile...

Pročitajte više o procesu pravljenja spota.

Tekst pripremila:

Anđelija Sandić, mast. inž. arh., Autodesk AEC Application Engineer, Certified Autodesk Instructor, Certified Revit Professional


© 2021 TeamCAD d.o.o. Sva prava su zadržana.
Bulevar Mihaila Pupina 10V / 224 (II sprat)
11070 Novi Beograd, Srbija
office@TeamCAD.rs

Dobrodošli na www.teamcad.rs! Ovaj internet sajt koristi kolačiće (cookies). Nastavkom korišćenja ovog sajta saglasni ste sa našom upotrebom kolačića. Više detalja.