TeamCAD besplatni webinar - Jedan fajl. Više korisnika. Istovremeno.

Tokom COVID-19 pandemije, bili smo primorani da u okviru timova, radimo sa udaljenih lokacija, što je svakako postalo izazov za mnoge kompanije. TeamCAD je tokom prethodnih nedelja, u okviru besplatnih webinara, predstavio neke od alata koji omogućavaju da sve informacije budu centralizovane, ažurirane i tačne. U narednom periodu nastavićemo sa tom praksom.

Ovog puta želimo da vam demonstriramo na koji način više korisnika, može da radi na jednom fajlu ili modelu, istovremeno.

Revit Worksharing - Jedan fajl. Više korisnika. Istovremeno.

 

 

Naziv: JEDAN FAJL. VIŠE KORISNIKA. ISTOVREMENO.

Termin održavanja: sreda, 3. jun 2020. godine u 11:30 časova
Planirano trajanje: 60min
Potrebno predznanje: poznavanje rada u Revitu je poželjno, ali nije neophodno
Predavač: Anđelija Sandić, mast. inž. arh., Autodesk AEC Application Engineer, Silver Autodesk Certified Instructor, Certified Revit Professional

OPIS WEBINARA

Da li ste ikada razmišljali da sa kolegama na projektu možete da radite na istom fajlu, istovremeno? Da svi modelujete isti objekat u isto vreme? U Revitu postoji opcija “worksharing” koja upravo to omogućava. Na webinaru ćemo pokazati kako, i to kada je centralni model smešten na servisu BIM 360 Design.

Učešće na webinaru je besplatno, a broj mesta ograničen.

Ukoliko ste zainteresovani, molimo Vas da se prijavite putem ovog linka

<<<PRIJAVITE SE OVDE>>> 


© 2024 TeamCAD d.o.o. Sva prava su zadržana.
Šumadijska 47 / VI sprat, stan 67
11080 Zemun, Srbija
office@TeamCAD.rs

Dobrodošli na www.teamcad.rs! Ovaj internet sajt koristi kolačiće (cookies). Nastavkom korišćenja ovog sajta saglasni ste sa našom upotrebom kolačića. Više detalja.