TeamCAD partner Međunarodne studentske konferencije CoNStruction 19

Veliko nam je zadovoljstvo da smo kao partner učestvovali na Međunarodnoj konferenciji studenata građevinarstva, geodezije i arhitekture CoNStruction 19 koja je održana od 31. oktobra do 4. novembra 2019. godine u Novom Sadu. Konferenciju je četvrtu godinu za redom organizovala Studentska unija Fakulteta tehničkih nauka Novi Sad – SUFTNNS.

Prvog dana konferencije CoNStruction posetioci su na našem štandu mogli da se upoznaju sa najnovijim Autodesk softerskim BIM rešenjima za arhitekturu, građevinarstvo i geodeziju: Autodesk Revit, Civil3D, Advance Steel, Autodesk Robot, Autodesk Navisworks, BIM360...

Drugog i trećeg dana konferencije održali smo dve besplatne dvodnevne radionice za studente geodezije i arhitekture. Studenti iz različitih zemalja: Srbija, Hrvatska, BIH, Turska, Alžir itd. imali su mogućnost da usavrše svoje veštine i nauče nešto novo o BIM tehnologijama. Radionice su održane u prostorijama Fakulteta tehničkih nauka u Novom Sadu.

CoNStruction konferencija 2019 Novi Sad

U okviru radionice Timski rad u procesu projektovanja studenti arhitekture su imali priliku da prođu kroz osnovne faze jednog projekta korišćenjem Autodesk BIM programa Revit Architecture. Predavači na radionici su bili naše kolege autorizovani Autodesk Silver instruktori: Igor Lekić, master inženjer arhitekture i Vuk Vukanić, master inženjer građevinarstva.


Na drugoj radionici, Moduli za geodeziju u programu Autodesk Civil 3D, studenti geodezije su imali priliku da steknu nova znanja i upoznaju se sa BIM softverom Autodesk Civil 3D. Predavač na radionici je bila naša koleginica Tanja Gmitrović, autorizovani Autodesk instruktor.

Više detalja o konferenciji možete pogledati na adresi CoNStruction konferencije: http://construction.org.rs/

Ovim putem se zahvaljujemo organizatorima konferencije na pozivu, učesnicima radionica na aktivnom učešću kao i kolegama sa Fakuleta tehničkih nauka u Novom Sadu na pomoći prilikom realizacije radionica. Biće nam veliko zadovoljstvo da nastavimo dalju saradnju i partnerstvo u budućnosti.

Fotografije sa CoNStruction konferencije možete pogledati na našoj facebook prezentaciji.

 

učesnici Revt radionice na CoNStruction konferenciji

učesnici Civil 3D radionice na CoNStruction konferenciji

učesnici Civil 3D radionice na CoNStruction konferenciji

 

 

 


© 2020 TeamCAD d.o.o. Sva prava su zadržana.

Dobrodošli na www.teamcad.rs! Ovaj internet sajt koristi kolačiće (cookies). Nastavkom korišćenja ovog sajta saglasni ste sa našom upotrebom kolačića. Više detalja.