Osvojite Chaos Cloud kredite


Prilikom prijavljivanja za testiranje Chaos Cloud-a (trial), svaki korisnik dobija besplatno 20 kredita. Svaki korisnik koji se do 30. avgusta 2019. godine prijavi za trial i testira Chaos Cloud na bar jednom projektu, ima mogućnost da dobije 200 kredita. Chaos Group će izabrati pet dobitnika koji ispunjavaju uslove za učestvovanje

Prijava za Chaos Cloud trial

Chaos Group je za svoj render V-Ray napravio cloud tehnologiju za rendering koja eksploatiše Googlove servere. To znači da za nekoliko kredita, čak i pojedinac može da koristi svu snagu superračunara za renderovanje scene. Chaos Cloud ne koristi samo jedan računar već se angažuje onoliko resursa koliko postoji zahteva, odnosno ne postoji ograničenje kada su u pitanju performanse svakog pojedinca. Pored izuzetnih performansi za preradu slika, prednost je i u oslobađanju resursa hardvera. Dok se slika prerađuje u „cloud-u“ korisnički računari nisu opterećeni pa se može nastaviti sa poslom dok se čeka proces renderinga.

Više informacija o Chaos Cloud-u

Više informacija o Chaos Cloud kreditima

Tekst pripremila: Anđelija Sandić, mast. inž. arh., marketing menadžer, Autodesk Certified Instructor


© 2020 TeamCAD d.o.o. Sva prava su zadržana.

Dobrodošli na www.teamcad.rs! Ovaj internet sajt koristi kolačiće (cookies). Nastavkom korišćenja ovog sajta saglasni ste sa našom upotrebom kolačića. Više detalja.