TeamCAD – najbolji Autodesk partner na EMEA teritoriji u kategoriji One Team

One Dream. One Soul. One Prize. One Goal. One TEAM - TeamCAD

TeamCAD je na godišnjoj konferenciji Autodeska, OTx, koja se ove godine održava u Barseloni, osvojio nagradu “One Team” za pokazanu izuzetnu međutimsku saradnju na projektu implementacije Autodesk softverskih rešenja programa za dizajn, projektovanje i upravljanje tehničkom dokumentacijom (PDM) u kompaniji NIS Naučno Tehnološki Centar – Naftagas.

Projekat je trajao duže od četiri godine i obuhvatio je implementaciju sledećih rešenja: AutoCAD Plant 3D, Autodesk Revit, Autodesk Vault, AutoCAD, AutoCAD Map 3D, Civil 3D, 3ds Max i Revit Live; trening, konsalting, pilot projekte, vizuelizaciju i izradu VR animacija. Na projektu je učestvovalo više od 50 inženjera različitih struka.

Nagrada je dodeljena u konkurenciji nekoliko stotina Autodesk partnera iz Evrope, Afrike i sa Bliskog Istoka i rezultat je dugogodišnjeg rada na usavršavanju, međusobnoj saradnji i timskom duhu.

Ovom prilikom se zahvaljujemo kolegama iz kompanije NIS NTC-Naftagas na izuzetnoj saradnji i ukazanom poverenju, posebno gospođi Lidiji Bubnjević, kolegama iz Autodeska i svima koji su pomogli da ovaj projekat uspešno privedemo kraju.

One Dream. One Soul. One Prize. One Goal. One Team - TeamCAD.

Pogledajte video sa proglašenja nagrada

 


© 2020 TeamCAD d.o.o. Sva prava su zadržana.

Dobrodošli na www.teamcad.rs! Ovaj internet sajt koristi kolačiće (cookies). Nastavkom korišćenja ovog sajta saglasni ste sa našom upotrebom kolačića. Više detalja.