• +381 11 3015043
  • Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
  • Pon - Pet 8:30 - 16:30

TeamCAD je postao autorizovani Chaosgroup trening centar za V-Ray

Od januara 2019. godine TeamCAD je postao autorizovani Chaosgroup trening centar i sertifikacioni centar za V-Ray. U TeamCAD trening centru od sada se mogu slušati kursevi za V-Ray po čijem završetku polaznici dobijaju Chaosgroup sertifikat o odslušanom kursu. Uskoro će biti objavljene i prijave za prvi 3DS Max ArchViz kurs na bazi V-Raya po zvaničnom planu i programu kompanije Chaosgroup.

Obuka za 3DS Max nije potpuna bez kvalitetnog programa za finalnu obradu, zbog čega smo u naš plan i program integrisali V-Ray kao rešenje za rendering. Novi ArchViz kurs će se pored osnovnih 3DS Max alata za modelovanje bazirati i na dobijanju prikaza pomoću V-Raya. Ova obuka prati smernice kompanije Chaosgroup kako bi korisnici po završetku obuke mogli da savladaju sve segmente programa i dobiju adekvatan sertifikat o odslušanom kursu.

U našoj ponudi su kursevi ArchVIZ - Osnovni nivo i ArchVIZ - Napredni nivo. 

Osnovni kurs za ArchViz obrađuje osnovne alatke za modelovanje, teksturisanje i osvetljenje u 3ds Max programu sa V-Ray Next dodatkom. Prolazi se kroz kompletan proces ubacivanja modela iz drugog programa za 3D modelovanje (što je u praksi najčešći slučaj), gde se gradi scena sređivanjem i teksturisanjem modela kao i postavljanje svetla u 3ds Max i V-Ray Next radnom okruženju. Kandidat će tokom kursa proći osnove postavljanja i rada na sceni eksterijera i enterijera, i nakon kursa će biti sposoban da samostalno izradi statične slike enterijera i eksterijera na osnovnom nivou. Trajanje kursa je 28 školskih časova.

Napredni ArchViz kurs se bavi dopunom postojećeg znanja sa osnovnog kursa, kao i obrađivanjem naprednih tehnika 3D modelovanja, teksturisanja i osvetljenja u radnom okruženju 3ds Max sa V-Ray Next dodatkom. Kurs se takođe bavi naprednim mogućnostima korišćenja kompozitnih materijala, mapiranjem istih i optimizacijom geometrije kao i polygon modelling tehnikom kreiranja. Zalazi se u produkciju animacije, animiranje objekata, svetla i materijala kao i naprednim podešavanjima za rendering. Trajanje kursa je 24 školska časa.

Pored trening centra TeamCAD je postao i autorizovani Chaosgroup sertifikacioni centar, gde se mogu polagati ispiti za profesionalne korisnike. Polaganjem ovog ispita stiče se pravo na sertifikat „Certified Professional“ koji je važeći svuda u svetu i korisnik se upisuje u bazu profesionalaca na Chaosgroup sajtu.

Za više informacija o kursevima možete nas kontaktirati na Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.


© 2019 TeamCAD d.o.o. Sva prava su zadržana.