• +381 11 3015043
  • Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
  • Pon - Pet 8:30 - 16:30

V-Ray Next za 3ds Max - Update 1

Sa novim Viewport IPR načinom renderinga, preciznijim lens efektom i poboljšanim GPU Renderingom Update 1 donosi još brži i efikasniji rad sa programom V-Ray Next za Autodesk 3ds Max.

Novine koje donosi Update 1:

Viewport IPR - Omogućava interaktivni render u jednom od prozora u programu 3ds Max, koji daje veoma brz prikaz scene i tako maksimalno optimizuje vreme neophodno za test render.

Lens effect - Novi, potpuno redizajnirani, bloom i glare efekti su sada brži i precizniji.

GPU bucket rendering - Ubrzan simultani GPU rendering poboljšanih performansi kao i rendering na više računara simultano, i dodata podrška za Cryptomatte render element koji nudi napredne i preciznije opcije selekcija u programima za dalju produkciju.

New GPU dispersion - Nova disperzija svetlosti u refrakciji sada dostupna i pri GPU renderingu, daje preciznije i tačnije rezultate raspršivanja svetlosti koja daje kao rezultat sastavne boje svetlosti koja je u refrakciji.

Faster fog with GPU - Brži i optimizovan način kalkulacije magle u okruženju se koristi kako bi slika brzo dobila dubinu, sada i u V-Ray GPU načinu renderinga.

Mimic rolling shutter - Simulacija izvitoperenog i deformisanog objekta koji izgleda zamućeno u animaciji jer je u pokretu, kao i pri fotografisanju sa kamerom u realnim uslovima.

Physical Hair with Glint & Glitter controls - V-Ray Physical Hair materijal, koji ima primenu da realistično prikaže vlasi kose sada dobija unapređenje u vidu odsjaja i isijavanja kako bi bolje prikazao akcenat i odbijanje svetla.

Improved lighting render elements - Render elementi, neophodni za dalju produkciju rendera i animacija sada daju čistije rezultate bez granulacije i fleka bez obzira na kalkulaciju svetla u sceni.

Pogledajte sve novine u praksi u ovom videu.

Izvor: Chaos Group - V-Ray Next for 3ds Max, Update 1 out now

 


© 2019 TeamCAD d.o.o. Sva prava su zadržana.