TeamCAD je juče, u četvrtak 21. septembra 2023. godine učestvovao na trećem po redu stručnom skupu „BIM info dan“ koji na inicijativu Grupacije za BIM tehnologije organizuje Udruženje za građevinsku industriju PKS i RPK Valjevo. Događaj se održao . u RPK VALJEVO, u Valjevu.

Ovaj interesantan stručni skup je bio namenjen projektantima svih inženjerskih struka, izvođačima građevinskih radova, kao i predstavnicima državnih organa i obrazovnih institucija. Posetioci su mogli da čuju kakva su iskustva, benefiti, ali i izazovi koje donosi BIM tehnologija, i sve to kroz primere iz prakse.

TeamCAD je na događaju predstavljao naš inženjer Aleksa Mandić koji je održao predavanje na temu „Koordinacija Revit modela upotrebom rešenja Autodesk Contruction Cloud“.

Ovom prilikom se zahvaljujemo Privrednoj komori Srbije na pozivu da učestvujemo u približavanju BIM tehnologiju domaćem tržištu.

 

Ukoliko imate dodatna pitanja u vezi softvera Revit i platforme Autodesk Construction Cloud, možete nas kontaktirati putem telefona 011 301 50 43 ili kontakt forme.TeamCAD je svoje višegodišnje iskustvo u kreiranju Revit familija pretočio u familije koje od sada možete besplatno preuzeti sa naše stranice TEAMCAD REVIT FAMILIJE koja se nalazi u okviru odeljka DOWNLOAD. Korišćenjem naših familija ćete značajno ubrzati radne procese prilikom kreiranja modela i uštedeti dragoceno vreme.

 
 
 
Sto, stolice, barski i trpezarijski sto (ukupno 7 familija) definišu ovaj Revit fajl i omogućavaju korisnicima efikasnije opremanje trpezarijskog prostora. Kombinacija elemenata stola i stolica je definisana kroz jednu familiju, gde je moguća manipulacija dimenzijama stola koju prati odgovarajući broj stolica. Materijal za svaki tip familije je definisan kroz parametre za materijalizaciju.
 
Pored do sada objavljenih familija, uskoro ćete moći da preuzmete i familije za kuhinju, 2D ljude, parking, 2D familije i oznake za prostorije. Ubrzo ćete, preuzimanjem sadržaja sa naše stranice, imati kompletan set TeamCAD Revit familija koje ćete moći da koristite u svojim projektima.
 
Preuzimanje se vrši tako što ćete na našoj stranici TEAMCAD REVIT FAMILIJE, u okviru odeljka DOWNLOAD, kliknuti na dugme PREUZMITE FAMILIJE, a zatim pratite dalja uputsva. Na kraju ćete dobiti jedan Revit fajl sa bibliotekom. 
 

Ukoliko ste zainteresovani za najam softvera Revit ili vas zanima BIM ili neki od naših kurseva, možete nas kontaktirati putem telefona 011 301 50 43 ili preko kontakt forme.


Kompanija TeamCAD je predstavljena u e-publikaciji Privredne komore Srbije jer je u prethodnih godinu dana kao predavač učestvovala na stručnim skupovima “BIM u praksi SRBIJA”. 

 


Cilj ovih skupova je bio da se #BIM približi što većem broju kompanija. Na inicijativu Grupacije za BIM tehnologije pri Udruženju za građevinsku industriju PKS, organizovani su redovni mesečni online skupovi na kojima su zainteresovani imali priliku da se, na konkretnim primerima, upoznaju sa iskustvima kompanija uklјučenih u BIM procese u Srbiji/regionu/svetu.

Skupovi su se održavali jednom mesečno u online formatu i omogućavali su učesnicima da svaznaju više o implementaciji i iskustvima kompanija uklјučenih u BIM procese u Srbiji/regionu/svetu. Snimke sa prethodno održanih skupova možete pronaći na - https://lnkd.in/gWBFGHCq

Publikacija se nalazi ovde.

 


Strana 1 od 214

© 2023 TeamCAD d.o.o. Sva prava su zadržana.
Šumadijska 47 / VI sprat, stan 67
11080 Zemun, Srbija
office@TeamCAD.rs

Dobrodošli na www.teamcad.rs! Ovaj internet sajt koristi kolačiće (cookies). Nastavkom korišćenja ovog sajta saglasni ste sa našom upotrebom kolačića. Više detalja.