• +381 11 3015043
  • Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
  • Pon - Pet 8:30 - 16:30

Dana 15.11.2018. godine u prostorijama Startit - Novi Sad a u organizaciji kompanija Chaosgroup i TeamCAD održan je V-Ray dan koji je okupio preko 130 učesnika.
Prepodnevni blok bio je posvećen arhitektonskoj vizuelizaciji – Arch Viz sa fokusom na najnovije mogućnosti programa V-Ray for Unreal, V-Ray for SketchUp, V-Ray for 3ds max, V-Ray for Revit i V-Ray Cloud.

U popodnevnom bloku održane su VFX prezentacije za programe V-Ray Next for Maya, Phoenix FD for 3ds Max, Phoenix FD for Maya i VRscans. Pored veoma interesantnih prezentacija gospodina Yavora Stoykova iz kompanije Chaosgroup, posebno su bile inspirativne prezentacije gospodina Vladimira Turčana iz kompanije Mad Head Games iz Novog Sada i gospodina Vladimira Ilića iz kompanije Pixomondo iz Toronta.

U foajeu ispred konferencijskih sala na štandovima kompanija ChaosGroup, Pixomondo i TeamCAD učesnici su mogli da se upoznaju sa softverskim rešenjima i razmene iskustva vezana za ArchVIZ, VFX, VR...

Ovim putem želimo da se zahvalimo kompanijama Chaosgroup, Mad Head Games, Pixomondo, Startit Centar - Novi Sad, kao i svim posetiocima, kolegama, klijentima i prijateljima na jednom izuzetnom danu.

Fotografije sa konferencije možete pogledati na našoj Facebook prezentaciji.

 U seriji Build Your Advance Steel IQ Webinar Series, 14.11.2018. od 17:00 - 18:00 h biće održan webinar sa temom "First Aid in Advance Steel - Investigate & troubleshoot your project".

Prijavljivanje je moguće preko ove adrese


Kao i prethodnih 21, webinar se snima i biće dostupan na Autodesk youtube kanalu.

Korisna adresa


Strana 1 od 26

© 2018 TeamCAD d.o.o. Sva prava su zadržana.