• +381 11 3015043
  • Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
  • Pon - Pet 8:30 - 16:30


U prostorijama kompanije TeamCAD u Beogradu, autorizovanog Autodesk i Chaos Group trening i sertifikacionog centra, u petak 22. marta 2019. godine održano je besplatno Masterclass predavanje: Generisanje neuniformnih podela u Revitu.

Učesnici su imali priliku da vide kako se neuniformne podele nastale u programu 3ds Max mogu automatski generisati preko skripti i ubaciti u Revit pomoću dodatka Dynamo. Po rečima učesnika, masterclass predavanje na kom su mogli da sagledaju automatizaciju nestandardnih formi u Revitu, bilo je korisno, interesantno i inspirativno.

TeamCAD planira organizovanje radionica i masterclass predavanja i u narednom periodu. Prva sledeća prilika da čujete neko od predavanja biće na Sajmu građevinarstva, koji se održava od 17-20. aprila 2019. godine na Beogradskom sajmu. Uskoro više detalja.
BIM doručak, skup BIM korisnika iz oblasti visokogradnje, održan je u restoranu Aero Klub u Beogradu, 21. marta 2019. godine. Na skupu su predstavljeni programi BIM 360, Autodesk Revit i Bexel Manager. Tokom doručka su prikazani korisnički primeri i razmenjena iskustva u korišćenju BIM rešenja.

Ovim putem želimo da se zahvalimo kolegama koji su svojim prisustvom i aktivnim učešćem doprineli da ovaj događaj bude veoma uspešan.

Fotografije sa događaja možete pogledati na našoj Facebook prezentaciji.

Kompanije Bexel Consulting i TeamCAD će nastaviti saradnju i zajedničko učešće na različitim događajima, a prvi koji nam sledi je Sajam građevinarstva, na kome će TeamCAD predstaviti Autodesk rešenja. Sajam građevinarstva se održava na Beogradskom sajmu od 17-20. aprila 2019. godine. Uskoro više informacija.


Zadovoljstvo nam je da Vas pozovemo da nam se pridružite na besplatnom Masterclass predavanju: Generisanje neuniformnih podela u Revitu koja će biti održana u Beogradu u prostorijama kompanije TeamCAD, autorizovanog Autodesk i Chaos Group trening i sertifikacionog centra. 

Datum: petak 22. mart 2019. godine.
Vreme održavanja: 10:00 h – 12:00 h

Tema:
Generisanje neuniformnih podela u Revitu

Česti komentari Revit korisnika jesu da program ne dozvoljava slobodu kada je u pitanju modelovanje i dobijanje različitih oblika kao što to omogućavaju drugi programi. Podstaknuti ovim zapažanjem organizovali smo “masterclass” predavanje koje prikazuje napredne alate koji objedinjuju lakoću modelovanja formi u drugim programima i povezivanje tih podataka sa elementima koje Revit prepoznaje. Predavanje prikazuje tehnike izrade skripti koje automatizuju postupke koje programi inicijalno ne mogu da urade.

Potrebno predznanje:

Dobro poznavanje rada u Revitu. Opšte poznavanje programa 3DS Max. Poželjno iskustvo u radu sa programom Dynamo.

Cilj predavanja:

Sagledavanje tehnika izrade automatski generisanih neuniformnih površina u Revitu. Cilj predavanja je da se prikaže upotreba alata za programiranje kako bi se automatizovali procesi koji se inače rade ručno u Revitu.

Agenda predavanja:
• Prikupljanje informacija na osnovu poligonskog modela u 3DS Max-u.
• Automatsko izvoženje podataka na osnovu Max skripti.
• Revit – adaptivne komponente.
• Dynamo – povezivanje podataka iz 3DS Maxa sa Revitom radi generisanja željene površine.

Učešće na masterclass predavanju je bez kotizacije. Zbog ograničenog broja mesta, iz iste firme je moguće prijaviti samo dvoje učesnika.


Molimo Vas da se prijavite na ovoj adresi

Kontakt telefon: 011 3015043
Kontakt osoba: Anđelija Sandić, d.i.a.
e-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

 

 


Strana 1 od 33

© 2019 TeamCAD d.o.o. Sva prava su zadržana.