• +381 11 3015043
  • Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
  • Pon - Pet 8:30 - 16:30

Od januara 2019. godine TeamCAD je postao autorizovani Chaosgroup trening centar i sertifikacioni centar za V-Ray. U TeamCAD trening centru od sada se mogu slušati kursevi za V-Ray po čijem završetku polaznici dobijaju Chaosgroup sertifikat o odslušanom kursu. Uskoro će biti objavljene i prijave za prvi 3DS Max ArchViz kurs na bazi V-Raya po zvaničnom planu i programu kompanije Chaosgroup.

Obuka za 3DS Max nije potpuna bez kvalitetnog programa za finalnu obradu, zbog čega smo u naš plan i program integrisali V-Ray kao rešenje za rendering. Novi ArchViz kurs će se pored osnovnih 3DS Max alata za modelovanje bazirati i na dobijanju prikaza pomoću V-Raya. Ova obuka prati smernice kompanije Chaosgroup kako bi korisnici po završetku obuke mogli da savladaju sve segmente programa i dobiju adekvatan sertifikat o odslušanom kursu.

Pored trening centra TeamCAD je postao i autorizovani Chaosgroup sertifikacioni centar, gde se mogu polagati ispiti za profesionalne korisnike. Polaganjem ovog ispita stiče se pravo na sertifikat „Certified Professional“ koji je važeći svuda u svetu i korisnik se upisuje u bazu profesionalaca na Chaosgroup sajtu.

Za više informacija o kursevima možete nas kontaktirati na Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.Pred nama su nove, dugo očekivane, verzije programa za modelovanje, animaciju i renderovanje: Maya 2019, Mudbox 2019, MotionBuilder 2019 i Maya LT 2019.

Najznačajnije promene u najnovijoj verziji programa Maya 2019:
Cached Playback - novi pozadinski proces koji kešira promene u scenama u toku rada i tako ubrzava vraćanje animacije u prikazu.
Poboljšano radno okruženje – Viewport 2.0 render približniji je finalnom Arnold renderu. Osvetljenje i svetlosne refleksije su sada vidljive u realnom vremenu, u Viewport 2.0.
Povećana brzina – učitavanje scena sa MetaData je sada brže, kao i učitavanje i interakcija scena sa sakrivenim objektima, učitavanje materijala i tekstrura i selekcija.

Od danas nove verzije programa mogu preuzeti svi aktivni korisnici sa svojih Autodesk portala.

Više detalja o novinama u ovoj verziji programa možete pročitati na ovom linku.


Strana 1 od 38

TeamCAD Live Chat

© 2019 TeamCAD d.o.o. Sva prava su zadržana.