BLACK FRIDAY - Autodesk i Chaos Group na popustu

Završena je Black Friday promocija, tokom koje ste mogli da ostvarite sledeće popuste:

  • Autodesk - od 26.11. do 02.12.2021. godine popust od 20% na jednogodišnji ili trogodišnji najam novih licenci: AutoCAD, AutoCAD LT, 3ds Max, Maya, Fusion 360 programa i Revit LT Suite paketa [PROMOCIJA JE ZAVRŠENA]
  • Chaos Group - od 26.11. do 29.11.2021. godine popust od 20% na jednogodišnji najam novih komercijalnih licenci: V-Ray, Phoenix i Scans [PROMOCIJA JE ZAVRŠENA]

Ukoliko ste zainteresovani za regularne licence molimo Vas da nas kontaktirate telefonom +381 11 301 50 43 ili putem kontakt forme.
 

[SAČUVAJTE DATUM]

Posetite konferenciju

Podržali smo stručnu konferenciju sa pratećom izložbom "Savremeni stan u Beogradu", koja okuplja istaknute domaće i regionalne stručnjake iz oblasti arhitekture i stanovanja.

Kroz predavanja i studiju slučaja svojih referentnih projekata predavači će dati svoje viđenje odgovora na dva ključna pitanja:
1. Šta je to savremeni stan?
2. Koje su njegove osnovne karakteristike?

Konferencija će biti održana 11. decembra (subota) u prostoru ICT Hub, sa početkom u 12 časova.

 

[AGENDA KONFERENCIJE]

Agenda konferencije

S druge strane, izložba će biti otvorena u periodu od 08. do 12. decembra u prostoru Bioskopa Balkan i kao takva biće prateći događaj 5. Balkanskog Arhitektonskog Bijenala.

Sačuvajte datum i vidimo se :)

TeamCAD

 

 


 

Centar za istraživanje i edukaciju o Holokaustu (CIEH) je u saradnji sa tehnološkim partnerima Geospatial data systems i TeamCAD proizveo “Mape svedočenja”, edukativnu GIS mapu Beograda sa lokacijama stanovanja žrtava i svedoka spomenutim u zapisnicima posleratne komisije za ratne zločine i drugim arhivskim izvorima.

Interaktivna mapa podržava dva projekta CIEH - Porajmos u Srbiji - mapiranje prošlosti, za drugačiju sadašnjost i Do poslednjeg. Kvislinška vlast i žrtve
Holokausta u okupiranoj Srbiji i u svojim slojevima nudi mogućnost komparativne analize predratnog i savremenog plana grada, avio-fotografija ratnog perioda i satelitskog snimka.

Ovaj geo-informacioni sistem, je osnova za dalji rad na geografskom prikazu istorije jevrejske i romske zajednice pred rat, faza eskalacije Holokausta i genocida, kao i posleratne obnove i statusa mesta od istorijskog značaja. “Mape svedočenja” su u stalnom razvoju, i CIEH poziva članove porodica i zajednica žrtava, istoričare i arhive da pruže svoj doprinos dokumentima koji sadrže mesta stanovanja i/ili skrivanja žrtava i preživelih.

Projekat je dobio nagradu na konkursu "Discovering the World Through GIS" u organizaciji Departmana za geografiju, turizam i hotelijerstvo Prirodno-matematičkog fakulteta u Novom Sadu.

 

Korisna adresa: Mape svedočenja


Strana 1 od 119

© 2021 TeamCAD d.o.o. Sva prava su zadržana.
Šumadijska 47 / VI sprat, stan 67
11080 Zemun, Srbija
office@TeamCAD.rs

Dobrodošli na www.teamcad.rs! Ovaj internet sajt koristi kolačiće (cookies). Nastavkom korišćenja ovog sajta saglasni ste sa našom upotrebom kolačića. Više detalja.