• +381 11 3015043
  • Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
  • Pon - Pet 8:30 - 16:30


Od 2013. godine, u Srbiji se na različitim mestima obeležava svetski Dan Geografskih informacionih tehnologija (GIS). GIS dan, kao naučni okvir za prikupljanje, analizu i vizualizaciju geografskih podataka, ove godine je obeležen na Fakultetu inženjerskih nauka Univerziteta u Kragujevcu, 13. novembra, u saradnji sa predstavnicima Grada Kragujevca i GIS udruženja Srbije.

TeamCAD je kao član GIS udruženja Srbije, prisustvovao ovom bitnom događaju za GIS zajednicu. Događaj je bio posvećen analizi, prikazivanjima, podučavanju i širenju entuzijazma i inspiraciji drugih kako da koriste GIS u svom poslu, obrazuju studente i učenike ili izvrše mrežno okupljanje zajednice.

Veoma nam je drago da smo bili deo ovog događaja i da svest o upotrebi GIS-a raste iz godine u godinu.Sa velikim zadovoljstvom smo bili zlatni sponzor druge konferencije udruženja BIM Srbija. Pored predstavljanja različitih softverskih BIM rešenja, na konferenciji su kompanije iz Srbije podelile svoja iskustva u primeni BIM tehnologije. Održana je i panel diskusija predstavnika BIM organizacija i Univerziteta iz regiona.

Kolega Aleksandar Stojkovic je ispred kompanije Integral Group između ostalog pokazao korišenje Autodesk rešenja za kolaboraciju Autodesk BIM360. Naš kolega Igor Lekić je predstavio način na koji sarađujemo sa klijentima kada su u pitanju edukacija i implementacija BIM tehnologija.

Ovim putem želimo da se zahvalimo dragim kolegama, saradnicima, prijateljima kao i organizatorima konferencije.

Fotografije sa konferencije možete pogledati na našoj Facebook prezentaciji.


Veliko nam je zadovoljstvo da smo kao partner učestvovali na Međunarodnoj konferenciji studenata građevinarstva, geodezije i arhitekture CoNStruction 19 koja je održana od 31. oktobra do 4. novembra 2019. godine u Novom Sadu. Konferenciju je četvrtu godinu za redom organizovala Studentska unija Fakulteta tehničkih nauka Novi Sad – SUFTNNS.

Prvog dana konferencije posetioci su na našem štandu mogli da se upoznaju sa najnovijim Autodesk softerskim BIM rešenjima za arhitekturu, građevinarstvo i geodeziju: Autodesk Revit, Civil3D, Advance Steel, Autodesk Robot, Autodesk Navisworks, BIM360...

Drugog i trećeg dana konferencije održali smo dve besplatne dvodnevne radionice za studente geodezije i arhitekture. Studenti iz različitih zemalja: Srbija, Hrvatska, BIH, Turska, Alžir itd. imali su mogućnost da usavrše svoje veštine i nauče nešto novo o BIM tehnologijama. Radionice su održane u prostorijama Fakulteta tehničkih nauka u Novom Sadu.

U okviru radionice Timski rad u procesu projektovanja studenti arhitekture su imali priliku da prođu kroz osnovne faze jednog projekta korišćenjem Autodesk BIM programa Revit Architecture. Predavači na radionici su bili naše kolege autorizovani Autodesk Silver instruktori: Igor Lekić, master inženjer arhitekture i Vuk Vukanić, master inženjer građevinarstva.


Na drugoj radionici, Moduli za geodeziju u programu Autodesk Civil 3D, studenti geodezije su imali priliku da steknu nova znanja i upoznaju se sa BIM softverom Autodesk Civil 3D. Predavač na radionici je bila naša koleginica Tanja Gmitrović, autorizovani Autodesk instruktor.

Više detalja o konferenciji možete pogledati na adresi: http://construction.org.rs/

Ovim putem se zahvaljujemo organizatorima konferencije na pozivu, učesnicima radionica na aktivnom učešću kao i kolegama sa Fakuleta tehničkih nauka u Novom Sadu na pomoći prilikom realizacije radionica. Biće nam veliko zadovoljstvo da nastavimo dalju saradnju i partnerstvo u budućnosti.

Fotografije sa konferencije možete pogledati na našoj facebook prezentaciji.

 

 

 

 


Strana 1 od 57

© 2019 TeamCAD d.o.o. Sva prava su zadržana.

Dobrodošli na www.teamcad.rs! Ovaj internet sajt koristi kolačiće (cookies). Nastavkom korišćenja ovog sajta saglasni ste sa našom upotrebom kolačića. Više detalja.