Image

TeamCAD Revit familije

Svoje višegodišnje iskustvo u kreiranju Revit familija za brojne klijente pretočili smo u familije koje možete preuzeti sa ove strane i tako ubrzati radne procese prilikom kreiranja modela.
Image

TeamCAD Revit familije

Veliko iskustvo kreiranja custom Revit familija za brojne klijente pretočili smo u familije koje možete preuzeti na ovoj strani kako biste ubrzali radne procese prilikom kreiranja modela.

PROZORI

Familije koje su napravljene za jednostavnije i brže postavljanje otvora u zidovima.
U ovom Revit fajlu postoje 4 familije - jednokrilni i dvokrilni prozori sa roletnama i bez roletni.
Dimenzije geometrije su definisane na nivou parametara koji su promenljivi, dok se materijalizacija definiše na nivou parametara za materijalizaciju tipa familije.

VRATA

Familije vrata sastoje se od jednokrilnih i dvokrilnih familija vrata i pružaju korisnicima efikasnije i tačnije postavljanje otvora u zidovima.
Svaka familija je definisana dimenzijama kroz tipske promenljive parametre.
Materijal za svaki element tipa familije definiše se kroz parametre za materijalizaciju. Familije nisu vezane za specifičnog proizvođača.

ZONA ZA ODMOR

Familije su napravljene za brže i lakše opremanje prostora za odmor.
Revit set se sastoji od 9 familija (krevet samac, bračni krevet, garderober, komoda i noćni ormarić).
Pojedine familije imaju mogućnost podešavanja vidljivosti pratećih elemenata.
Materijalizacija je definisana na nivou parametara za materijalizaciju tipa te familije. Familije nisu vezane za specifičnog proizvođača.

DNEVNA ZONA

Familije su napravljene za praktičnije opremanje prostora u dnevnoj zoni.
U ovom Revit setu se nalazi 7 familija - fotelja, dvosed, ugaona garnitura, regal, vitrina, TV polica, klub sto i čiviluk, a njihove dimenzije geometrije su definisane na nivou parametara koji su promenjivi.
Mogućnost promene materijala definiše se na osnovu parametara za materijalizaciju.

RADNA ZONA

Ovaj Revit set definišu 4 familije koje sadrže varijacije radnih stolova i zidnih polica i napravljene su za jednostavnije opremanje prostora u radnoj zoni.
Svaka familija je definisana na osnovu promenljivih parametara, kako za geometriju, tako i za materijalizaciju.
Familije nisu vezane za specifičnog proizvođača.

TRPEZARIJA

Sto, stolice, barski i trpezarijski sto (ukupno 7 familija) definišu ovaj Revit fajl i omogućavaju korisnicima efikasnije opremanje trpezarijskog prostora.
Kombinacija elemenata stola i stolica je definisana kroz jednu familiju, gde je moguća manipulacija dimenzijama stola koju prati odgovarajući broj stolica.
Materijal za svaki tip familije je definisan kroz parametre za materijalizaciju.

KUHINJA

Zona kuhinja se sastoji od 11 novih familija koja će korisnicima omogućiti da efikasnije opreme ovaj deo prostora.
Svaka familija (donji i gornji element kuhinje - sa opcijom bez rerne/sa rernom, sudopera, frižider i šporet) izmodelovana je tako da je geometrija elementa definisana kroz tipski parametar i promenljiva je.
Nijedna familija nije vezana za specifičnog proizvođača.

DVODIMENZIONALNI LJUDI

Familije dvodimenzionalni ljudi (žena, dve žene, čovek i devojčica) napravljene su tako da su sagledive u 3D pogledu i presecima/izgledima.
Prisutna je mogućnost definisanja materijalizacije ovih familija.
Dobra strana pomenutih familija je njihova jednostavna forma, koja u manjoj meri opterećuje model u poređenju sa drugim kompleksnijim familijama ljudskih figura.

PARKING MESTA

Familija parking mesta sadrži varijacije koje zadovoljavaju izgled parking mesta za automobil, SUV vozilo i parking mesta za osobe sa invaliditetom.
Za svaki od tipova familije moguće je definisati dimenzije.
Takođe, omogućena je funkcionalnost numeracije svakog parking mesta. Familije su sagledive kako u dvodimenzionalnim pogledima, tako i u 3D pogledu, što olakšava organizaciju urbanističkog uređenja.

2D FAMILIJE

2D familije su sagledive samo u dvodimenzionalnim pogledima.
Ovaj set familija sadrži 24 familije koje su predviđene opremanju kupatila/toaleta, trpezarije, spavaćeg i dnevnog prostora.
Upotrebom ovih familija prisutna je manja opterećenost Revit modela. Pojednostavljen prikaz samih familija je prilagođen planovima.

OZNAKE ZA PROSTORIJE

Familije oznaka prostorija se sastoje od 3 familije sa ukupno 15 varijacija u tipovima familija.
Različiti tipovi su prilagođeni različitim oznakama samih prostorija, kao i informacijama koje same oznake nose, pa se tako i stil definisan na nivou oznaka razlikuje među tipovima.
Image

IMATE DODATNA PITANJA
ILI PREDLOGE?

UPIT

KURS

TEHNIČKA PODRŠKA

BESPLATNE INFORMACIJE

KORISNE ADRESE

DODACI

© 2024 TeamCAD d.o.o. Sva prava su zadržana.
Šumadijska 47 / VI sprat, stan 67
11080 Zemun, Srbija
office@TeamCAD.rs

Dobrodošli na www.teamcad.rs! Ovaj internet sajt koristi kolačiće (cookies). Nastavkom korišćenja ovog sajta saglasni ste sa našom upotrebom kolačića. Više detalja.