CORONA RENDERER

Corona Renderer omogućava visoko kvalitetne produkcijske rendere, zasnovane na fizičkim karakteristikama koje su usko povezane i integrisane u Autodesk 3ds Max.

CORONA RENDERER

Corona Renderer omogućava visoko kvalitetne produkcijske rendere, zasnovane na fizičkim karakteristikama koje su usko povezane i integrisane u Autodesk 3ds Max.
Corona Renderer logo
TeamCAD d.o.o. je zvanični distributer Corona Renderera za područje Srbije.

Za dodatne informacije o proizvodu i opcijama kupovine molimo da nas kontaktirate telefonom 011 301 5043 ili preko kontakt forme.

CORONA RENDERER - OSNOVNE KARAKTERISTIKE

JEDNOSTAVNOST KORIŠĆENJA

Image

Upotrebljivost je najjače oružje Corona Renderer dodatka. Podešavanje renderovanja svodi se na klik dugmeta „Render“. Većina novih korisnika će naučiti da koristi ovaj alat za samo jedan dan, dok će se u narednih nekoliko dana potpuno zaljubiti u Corona render. 

KVALITET RENDERA

Image
Corona render dodatak daje pouzdane i fizički verodostojne rezultate, bez kompromisa u pogledu kvaliteta. Realistično osvetljenje i materijali, uključujući kaustiku, su vaši, od samog starta korišćenja. 

BRZINA I INTERAKTIVNOST

Image
Upotrebljiv dodatak za renderovanje mora uvek da omogući finalni kvalitet što je pre moguće, te da reaguje na komande korisnika u deliću sekunde. To je ono ka čemu  Corona Renderer stremi.

PRISTUPAČNOST

Image
Kao mlada kompanija, proizvođači Corona render dodatka imaju luksuz da rade stvari drugačije. Od samog početka zauzeli su drugačiji pravac, ne samo kada se radi o razvoju dodataka već i o kreiranju različitih licencnih paketa. 

MOĆNI ALATI ZA RADNE PROCESE

Image
Kvalitet finalnog rendera i brzina nisu jedine stvari koje ovaj dodatak čine sjajnim. Upravo zbog toga, Corona dodatak za renderovanje, dolazi sa mnogo malih trik podešavanja koja za cilj imaju da korisnicima učine život lakšim. 

FLEKSIBILNOST

Image
Corona Renderer je veoma fleksibilno rešenje. Proizvođači Corona dodatka za renderovanje razumeju koliko je važno imati mogućnost “savijanja” zakona fizike kako bi se dobili rezultati koje klijent očekuje. Upravo zbog toga Corona podržava “hakovanje realnosti” kako bi se dobili baš onakvi efekti kakve korisnik želi. 

OSVETLJENJE

Image
Ceo process kreiranja osvetljenja je dizajniran tako da umetnicima omogući potpunu kontrolu nad scenom, uporedo sa brzinom i intuitivnošću. Nema multipliciranja uzoraka, niti razlike između korišćenja svetla (Corona Light) ili materijala za svetlo (Corona Light Material).  

MATERIJALI

Image
Dizajnerski cilj za Corona materijale je da budu bazirani na fizičkim karakteristikama, ali i intuitivni, fleksibilni i jednostavni za podešavanje.

DISTRIBUIRANO RENDEROVANJE

Image
Renderovanje na nekoliko mašina istovremeno je potreba svake prave produkcije. Corona omogućava ovo na nekoliko načina, na primer, poseduje sopstveni sistem za distribuirano renderovanje, kompatibilan je sa sistemima za upravljanje render farmama Backburner i Thinkbox Deadline. 

PONOSNO BAZIRAN NA CPU SNAZI

Image
Corona Renderer ne zahteva neki specijalni hardver kako bi funkcionisao. Koristi CPU (procesor računara) i može se pokrenuti na bilo kom Intel ili AMD procesoru iz prethodne dekade. 

UPIT

KURS

TEHNIČKA PODRŠKA

BESPLATNE INFORMACIJE

KORISNE ADRESE

DODACI

© 2020 TeamCAD d.o.o. Sva prava su zadržana.
Bulevar Mihaila Pupina 10V / 224 (II sprat)
11070 Novi Beograd, Srbija
office@TeamCAD.rs

Dobrodošli na www.teamcad.rs! Ovaj internet sajt koristi kolačiće (cookies). Nastavkom korišćenja ovog sajta saglasni ste sa našom upotrebom kolačića. Više detalja.