see            TeamCAD webShop    follow link +381 (0)11 3015043 / 3131864        

  • Početak:
  • Vesti
  • TeamCAD održao tri besplatne radionice za Autodesk Inventor Professional – limovi i zavarivanje

TeamCAD održao tri besplatne radionice za Autodesk Inventor Professional – limovi i zavarivanje

http://www.kenyadialogue.com/?selena=trading-opzioni-binarie-strategie&389=16

http://www.backclinicinc.com/?jixer=diventare-trader-di-opzioni-binarie&ebb=43 TeamCAD je zbog velikog interesovanja za besplatnu radionicu za program Autodesk Inventor Professional, tokom prve nedelje februara, organizovao tri radionice u Novom Sadu. Radionicama je prisustvovalo 22 učesnika iz različitih firmi, pretežno mašinskih inženjera. 

source Tema radionice bila je upoznavanje sa osnovnim mogućnostima modula za limove i zavarivanje programa Autodesk Inventor Professional. Što se tiče modula Sheet Metal, učesnici su imali priliku da rade sa limovima – načinima savijanja, razvijanja, probijanja lima... sa izradom tehničke dokumentacije. Prisutni su definisali zavarene spojeve preko pripreme radnog predmeta, definisanja vrste spojeva do obrade posle zavarivanja i izrade tehničke dokumentacije za zavarene spojeve. Radionice je držao Autodesk Application Engineer i Autodesk Certified Instructor, Miodrag Antić, master inženjer mašinstva. 

opzioni binarie con sede in italia Drago nam je da smo uspeli da ugostimo većinu prijavljenih učesnika, zahvaljujemo se zainteresovanima na želji da prisustvuju radionicama i radujemo se novim susretima. 

iq option binarywatchdog U narednom periodu planiramo organizovanje besplatnih radionica iz različitih oblasti i programa, a prva koja nam sledi je besplatna radionica za Autodesk Revit Structure, koja će biti održana u Novom Sadu, 27. i 28. februara 2018. godine. 

opcje binarne naciaganie