enter site            TeamCAD webShop    go +381 (0)11 3015043 / 3131864        

  • Početak:
  • Vesti
  • TeamCAD održao pet besplatnih radionica za Autodesk Advance Steel

TeamCAD održao pet besplatnih radionica za Autodesk Advance Steel

trading opzioni binarie consigli  

binary options trading signals review franco

binäre optionen autotrading TeamCAD je u decembru 2017. godine objavio vest o organizovanju besplatne Autodesk Advance Steel radionice. U kratkom roku prijavilo se preko pedeset zainteresovanih. Kako bismo izašli u susret svim prijavljenim, odlučili smo da organizujemo pet radionica u dva grada – Beogradu i Novom Sadu. Radionice je držao Autodesk Application Engineer i Autodesk Certified Instructor, Vuk Vukanić, master inženjer građevinarstva.

http://martinstainlesssteel.com.au/?ksad=opzioni-binarie-alpari&d77=ae Prisutnima je predstavljen program Autodesk Advance Steel kroz primere čeličnih konstrukcija. Na radionicama je obuhvaćeno nekoliko osnovnih tema: modelovanje konstrukcije, pozicioniranje elemenata i generisanje grafičke i numeričke dokumentacije. 

forex spot and forward trading Drago nam je da smo uspeli da ugostimo veliku većinu prijavljenih učesnika i zahvaljujemo se svima na interesovanju i radujemo se novim susretima. 

http://www.contributimprese.it/?niuisa=softwer-free-per-opzioni-binarie&08a=13 U narednom periodu planiramo organizovanje besplatnih radionica iz različitih oblasti i programa, a prva koja sledi je besplatna radionica za Autodesk Inventor Professional – limovi i zavarivanje, koja će biti održana u Novom Sadu, 7. februara 2018. godine.