click            TeamCAD webShop    https://digitrading.biz/it/opzioni-binarie/ opzioni binarie italia +381 (0)11 3015043 / 3131864        

Advance Steel 2018 - Top 10 Features

 

Nova verzija je dostupna već par meseci, a neke od značajnih promena su:

1. Sveobuhvatna jedinstvena instalacija - Ranije je bilo neophodno uz Advance Steel posebno instalirati i AutoCAD, sada se u okviru jednog instalacionog procesa instaliraju oba softvera.

2. Alat za migraciju podešavanja iz prethodnih verzija - Nova funkcija olakšava proces prebacivanja korisnički modifikovanih podešavanja, baza podataka i sl. iz prethodne u novu verziju.

3. Spoj elementa Model View i Camera - Prilikom generisanja crteža sada se može koristiti i Model View, kao i Camera za definisanje opsega pogleda.

4. Prikaz detalja na crtežima (Callout) - U novoj verziji omogućeno je "izvlačenje" detalja na crtežu.

5. Stil crteža za preseke formirane na crtežu - Prilikom definisanja preseka na crtežu, dostupan je padajući meni za odabir stila (Drawing Style).

6. Unapređen sadržaj za Američko područje

7. Ograde sa prefabrikovanim spojevima

8. Proširena baza automatskih spojeva rožnjača - Novi tipovi spojeva za rožnjače od hladno oblikovanih profila.

9. Objekti skladišteni u DWG fajlu 3D modela - Ukoliko Advance Steel model sadrži korisnički definisane osobine, kao što su preseci ili materijali, isti se mogu upisati u DWG fajl tako da ostali učesnici imaju uvid u ove informacije kroz softvere kao što su Navisworks, AutoCAD Plant 3D, BIM360 ili A360. 

10. Online Help dokumentacija - Centralizovana baza znanja na više jezika dostupna preko interneta.

 

Korisne adrese: BlogVideo snimci opisanih funkcija