Virtuelna realnost u arhitekturi dostupna klijentima

http://www.mongoliatravelguide.mn/?sakson=forex-demo&d0a=5c

watch Proučavajući mišljenja svojih klijenata, članovi Freedom Architects biroa, došli su do zaključka da bi im uvođenje virtualne realnosti u proces projektovanja omogućilo bolju saradnju sa klijentima, jer bi oni na taj način brže i bolje razumeli viziju arhitekte. Klijenti Freedom Architects biroa, koji su gledali projekte urađene u virtuelnoj realnosti, oduševljeni su sistemom koji im je omogućio da „prošetaju“ kroz svoje kuće pre završetka projekta. 

follow url Freedom Architects prvo naprave model u programu Autodesk Revit, zatim ga prebace u program Revit Live, i na posletku ga ubace u „engine“ za video igre i renderovanje – Stingray kako bi dobili što realniji render. Arhitekte potom koriste HTC Vive opremu kako bi omogućili klijentima da „šetaju“ kroz objekat. 

http://irvat.org/index.php?option=com_content Uvođenje virtuelne realnosti u arhitektonsko projektovanje donosi pozitivne aspekte i za arhitekte i za projektante. Oni više neće morati da čekaju da se objekat završi kako bi „prošetali“ kroz njega i uvideli još neke greške i nedostatke koji se samo tada mogu uvideti. Sada će moći to da uoče i pre završetka projekta, pomoću virtuelne realnosti i da isprave pre izgradnje. To im daje mogućnost da preciznije sagledaju svoj dizajn i smanje greške na minimum. 

free dating sites in mangalore Korisna adresa

quando apre la borsa oro