http://justathimble.com/z9031/1385            TeamCAD webShop    forex trading courses +381 (0)11 3015043 / 3131864        

Autodesk CAM rešenja

bitcoin network pools Autodesk HSM je programski paket koji služi za programiranje CNC mašina za obradu rezanjem. Autodesk HSM sastoji se od sledećih programa:

  • Autodesk Inventor,
  • Autodesk Inventor HSM - integrisano CAD/CAM rešenje,
  • HSMWorks* – dodatno CAM rešenje za korisnike programa SolidWorks,
  • Fusion 360 - Cloud CAD/CAM rešenje.

bitcoin yearly growth percentage * Program HSMWorks u sebi ne sadrži program SolidWorks.

Paket Autodesk HSM postoji u dva nivoa: Premium i Ultimate.

 

Autodesk HSM Express

Autodesk HSM Express

Autodesk HSM Express je besplatno CAM rešenje koje se odnosi na 2.5‐osno glodanje i koje se u potpunosti integriše u program Autodesk Inventor. Integracija sa Inventor-om omogućava korisnicima da iskoriste niz prednosti koje će im olakšati programiranje CNC mašina.

Više detalja

Autodesk HSM Premium

Autodesk HSM Premium

Autodesk HSM Premium je postavljen na isti Autodesk HSM Kernel (jezgro) koji se preko devet godina koristi za aktivan razvoj programa HSM Works i optimizovan je tako da rezultira optimalnim putanjama alata obezbeđujući maksimalan učinak i rezultate visokog kvaliteta.

Više detalja

Autodesk HSM Ultimate

Autodesk HSM Ultimate

Autodesk HSM Ultimate, integrisano CAD/CAM rešenje pomaže dizajnerima, inženjerima i CNC programerima da brzo i jednostavno proizvedu delove u jednom radnom okruženju, omogućavajući asocijativnost izmeću modela i operacija obrade.

Više detalja

Poređenje paketa

Poređenje paketa

Autodesk integrisano CAD/CAM rešenje Autodesk HSM sadrži u sebi sledeće programe: Autodesk Inventor, Autodesk Inventor HSM, HSMWorks i Fusion 360. Program HSMWorks u sebi ne sadrži program SolidWorks. Autodesk HSM postoji u dva nivoa: Premium i Ultimate.

Više detalja

Implementacija programa Inventor HSM u firmi Alfa-Plam

Da bi povećali mogućnosti CNC mašina i produktivnost, bilo je potrebno implementirati odgovarajuće CAM programsko rešenje. Kompanija Alfa Plam iz Vranja se odlučila za implementaciju integrisanog CAD/CAM programskog rešenja kompanije Autodesk – Autodesk Inventor HSM.

Studija slučaja može se preuzeti na sledećoj adresi