source link            TeamCAD webShop    https://digitrading.biz/it/opzioni-binarie/ opzioni binarie guadagnare +381 (0)11 3015043 / 3131864        

 

Tehnička podrška

U skladu sa zahtevima Autodeska za Gold partnere u TeamCAD-u je zaposleno 7 inženjera tehničke podrške, različitih tehničkih struka, koji su sertifikovani od strane Autodeska za najnovije verzije Autodesk softvera.

Tehnička podrška kompanije TeamCAD predstavlja oslonac klijentima u procesu implementacije i upotrebe programskih paketa koje imamo u ponudi. Sadrži veliku bazu znanja koja je proistekla iz dugogodišnjeg iskustva sertifikovanih  see Autodesk Application inženjera zaposlenih u TeamCAD-u. Dodatno, svi klijenti koji koriste TeamCAD tehničku podršku, imaju na raspolaganju bazu znanja koju čine odgovori na pitanja koja su postavili zaposlenih iz date kompanije.

Da bi zaštitili podatke klijenta, baza je zaštićena šifrom. S obzirom da se u praksi često rešavaju problemi na osnovu dostavljene dokumentacije, svaki klijent ima jedinstvenu šifru, i mogućnost da pristupi isključivo svojoj bazi.U najvećem broju slučajeva, odgovor se daje u formi video zapisa, koji se mogu pogledati neograničen broj puta, u okviru ugovorom definisanog trajanja tehničke podrške.Pitanja se postavljaju popunjavanjem formulara. Ako postoji potreba za dodatnim informacijama, tim za pružanje tehničke podrške će kontaktirati klijenta na bazi upisanih podataka.

 

source Primer TeamCAD tehničke podrške:

Pitanje klijenta:

Poštovani,

želimo da prebacimo licencu sa jednog računara na drugi. Da li je to moguće, i ako jeste, možete li nam objasniti proceduru?

 

Odgovor TeamCAD tehničke podrške:

Poštovani,Licencu možete prebaciti uz pomoć programa License Transfer Utility. Licenca se privremeno izvozi na Autodesk-ov server, a kasnije prenosi na drugi računar. Biće Vam neophodni korisničko ime i lozinka za pristup Autodesk-ovom portalu. U slučaju da nemate korisničko ime i lozinku, možete ih generisati na licu mesta, popunjavanjem ponuđenog formulara. Detaljnu proceduru izvoza i uvoza licence možete pogledati u okviru ponuđenog video zapisa: http://www.screencast.com/t/uA0ZanZ5yXb

Lozinka za pristup: teamcad

 

http://www.patriotresourcegroup.com/boc/4833 Direktan pristup računaru klijenta

U slučaju da gore pomenutim metodoma nije moguće rešti tehnički problem, klijent može inženjeru tehničke podrške omogućiti direktan pristup računaru.Neophodno je da klijent preuzme odgovarajuću aplikaciju i pokrene je.

Da bi inženjer tehničke podrške mogao da pristupi računaru, neophodno je da klijent ID i lozinku pošalje na adresu This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..U cilju zaštite podataka klijenta, TeamCAD će prihvatati ID i lozinku isključivo ako je stigla elektronskom poštom.

Preuzmite aplikaciju za direktan pristup sa adrese: http://get.teamviewer.com/TeamCAD

tv